Нова Година и Коледа в Гърция - Хотели в Солун, Кавала, Халкидики, Тасос

Брой оферти:
Гърция: Халкидики - Касандра 3, Халкидики - Ситония 1, Олимпийска Ривиера - Лептокаря 2, Олимпийска Ривиера - Литохоро 1, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини 5, Олимпийска Ривиера - Дион 1, Корфу 2, Тасос 1, Северна Гърция - Македония и Тракия 1, Солун 17, Атина 1, Александрополис 3, Кавала 3, остров Лефкада 1,
Черна гора: Будва 1,

Нова Година 2018 в Гърция. Коледни и новогодишни празници в Гърция. Индивидуални и групови резервации за Халкидики, Солун, Атина и Олимпийска ривиера. Хотели All inclusive. Отстъпки за ранни записвания до ноември.

Новогодишни и коледни празници 2017-18 в Гърция. Хотели за Коледа и Нова година 2018 в Солун, Атина, Халкидики, Тасос и Олимпийска ривиера при пътуване със собствен транспорт. Подбрана селекция от градски и хотели в курортите на гръцкото крайбрежие. Хотели с паркоместа или с паркинг наблизо. All inclusive хотели - Dion Palace, Secret Paradise, Alkionis, Grand Platon, през зимата за почивка без натоварване. Индивидуални резервации на празнични пакети в Гърция.

Места за Нова година има останали само в Солун и Кавала!

почивка в Гърция, Халкидики - Касандра

Вижте всички 185 хотела в Халкидики - Касандра

Гърция, Халкидики - Касандра, Pomegranate Wellness Spa

Pomegranate Wellness Spa *****

Оферта: 127, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра HB,

Суперлуксозният, петзвезден хотел Pomegranate Spa, напълно обновен и модернизиран вече предлага на гостите си великолепни условия за Спа почивка в Гърция на самия бряг на първия ръкав Касандра. Помегранате Спа хотел посреща новия сезон с модерен дизайн, хармонично съчетаващ въздушният минимализъм с изящния шик на самобитния гръцки колорит и стил, като предоставя на туристите истински ...

Гърция, Халкидики - Касандра, Secret Paradise

Secret Paradise ***

Оферта: 433, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра BB, HB, AI,

Хотелът е идеален за икономична почивка, като качеството надхвърля цената. Намира се в малко средиземноморска градче, на броени крачки от плажа. Предлага настаняване на закуска, полупансион и ол инклузив. Цени ранни записвания за лятото по-долу!

Гърция, Халкидики - Касандра, Alkyonis

Alkyonis **

Оферта: 1307, Местоположение Гърция, Халкидики - Касандра BB, HB, AI,

Малък евтин хотел в Неа Каликратия само на стотина метра от морето. Чисти стаи, домашен уют, многообразна храна. Подходящ за хора, обичащи спокойната почивка, дълъг престой, младежи. Цени, вижте по-долу или попитайте!

почивка в Гърция, Халкидики - Ситония

Вижте всички 108 хотела в Халкидики - Ситония

Гърция, Халкидики - Ситония, Toroni Blue Sea

Toroni Blue Sea ***

Оферта: 2171, Местоположение Гърция, Халкидики - Ситония HB, FB,

Хотел Toroni Blue Sea  се намира в курортното селище Торони, непосредствено до брега на морето. Въпреки, че Торони Блу Сий не е ол инклузив хотел с изхранването си закуска, обяд и вечеря плътно се приближава до този удобен начин за почивка в Гърция. Разполага с големи стаи и е само на 30 метра от морето. ...

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря

Вижте всички 5 хотела в Олимпийска Ривиера - Лептокаря

най-продаваноГърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря, Poseidon Palace

Poseidon Palace ****

Оферта: 1483, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря HB, UAI,

Хотел Poseidon Palace се утвърди като чудесен избор на хотел за почивка в Пиерия, Гърция на изгоден All Inclusive. Намира се на самия бряг на морето, с приятна обстановка и добро обслужване. Качеството надхвърля цената. През новия сезон Посейдон Палас работи на система закуска и вечеря и ултра ол инклузив. Ранни записвания лято 2024, вижте ...

Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря, Olympian Bay Resort

Olympian Bay Resort ****

Оферта: 1482, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Лептокаря AI,

Олимпиан Бей Резорт се намира на пясъчния бряг на 15 минути пеша от селището Лептокария. Стаите са приятни и чисти, предлагат хубава глeдка както към Олимп, така и към морето. Олимпус работи под управлението на Бомо хотели и това веднага е дало отражение в качеството на храната и обслужването. Всичко е много постегнато и качествено. ...

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Литохоро

Вижте всички 4 хотела в Олимпийска Ривиера - Литохоро

Гърция, Олимпийска Ривиера - Литохоро, Mediterranean Olympus Hotel Litochoro

Mediterranean Olympus Hotel Litochoro ****

Оферта: 11149, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Литохоро HB,

Ново попълнение към хотелите Медитеранеан на Олимпийската Ривиера. Хотелът се намира в  очарователния Литохоро или както го наричат в града на боговете в подножието на митичната планина Олимп, недалеко от централния площад на градчето, на 5 километра от сините брегове на Македонския залив, на 91 километра от Солун, на 110 км от летището, на 22 ...

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини

Вижте всички 50 хотела в Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Village

Mediterranean Village *****

Оферта: 2211, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Сентидо Медитеранеан Вилидж е от най-желаните хотели на Олимпийската Ривиера. Близо е до Солун в Паралия Катерини и предлага петзвездно качестно буквално на самия плаж. До морето са трийсетина метра. С интересната си архитектура, много приятни стаи, като вили, добро обслужване и храна, от години е от най-продаванете хотели за почивка в Северна Гърция. Само ...

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Resort

Mediterranean Resort ****

Оферта: 1481, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Mediterranean Resort е модрен четиризвезден хотел само на крачки от известния пясъчен плаж на  курортното селище Паралия Катерини. Хотелът печели симпатиите на туристите с приятните си интериори, удобни стаи, професионално обслужване, широк спектър от услуги, с които осигурява комфортна почива на гръцката Ривиера. Цени за ранни записвания по-долу!

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Mediterranean Princess

Mediterranean Princess ****

Оферта: 2161, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Хотел Медитеранеан Принцес е малък и стилно обзаведен хотел южно от Солун в Паралия Катерини. Намира се на 70 км по крайбрежието на юг от Солун. Хотел Meditteranean Princess  e подходящ за уютна, романтична или семейна почивка в съседна Гърция. Цени за ранни записвания по-долу.

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Danai Hotel & SPA

Danai Hotel & SPA ****

Оферта: 7123, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Съвсем нов хотел на Олимпийската ривиера, в близост до Катерини. Прекрасни стаи, близост до хубавия пясъчен плаж и гостоприемно обслужване. Вижте цени за ранни записвания лято 2019, по-долу!

Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини, Cosmopolitan Hotel and Spa

Cosmopolitan Hotel and Spa ****

Оферта: 7372, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Паралия-Катерини HB,

Четиризвездният модерен хотел Cosmopolitan е разположен недалеко от град Катерини, в сянката на планината Олимп и предлага на туристите широк спектър от услуги, комфорт и приятна атмосфера за една спокойна почивка на море в Гърция. Цени ранни записвания за латото, вижте по-долу!

почивка в Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион

Вижте всички 1 хотела в Олимпийска Ривиера - Дион

Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион, Dion Palace

Dion Palace ****

Оферта: 1478, Местоположение Гърция, Олимпийска Ривиера - Дион HB,

Намира се съвсем близо до древногръцкия свещен град Дион, чието име носи, в подножието на Олимп и на плажа. Има просторна светла територия с голям избор от възможности за забавления и почивка. Подходящ за спокойна семейна почивка. 4 звезди +. Цени ранни записвания лято 2021.

почивка в Гърция, Корфу

Вижте всички 198 хотела в Корфу

Гърция, Корфу, Corfu Palace

Corfu Palace *****

Оферта: 1198, Местоположение Гърция, Корфу BB,

Петзвездният хотел Corfu Palace, разположен само на 10 минути пеша от центъра на град Корфу и на километър от летището на острова, привлича туристите с отлични условия за настаняване, качествено обслужване, изискани заведения за хранене, добри условия за спорт и развлечение.

Гърция, Корфу, Ariti Grand Hotel

Ariti Grand Hotel ****

Оферта: 10652, Местоположение Гърция, Корфу HB,

Хотел Ariti Grand е разположен амфитеатрално в района на Канони и предлага на гостите си комфортно настаняване, гостоприемна атмосфера, традиционна гръцка кухня, добри условия за почивка в Гърция и за бизнесмени, и за обикновени туристи.

почивка в Гърция, Тасос

Вижте всички 106 хотела в Тасос

Гърция, Тасос, Blue Dream Palace Tripiti

Blue Dream Palace Tripiti ****

Оферта: 2877, Местоположение Гърция, Тасос HB,

Блу Дрийм Палас в Трипити до Лименария, на южното крайбрежие на остров Тасос е хотел с множество услуги и високо ниво, като за острова. Мястото му е страхотно, почти на плажа, а както знаем, хотелите на плажа често не са евтини. Такъв е и Блу Дрийм. Все пак хотелът не е надценен и гостите му ...

почивка в Гърция, Северна Гърция - Македония и Тракия

Вижте всички 18 хотела в Северна Гърция - Македония и Тракия

Гърция, Северна Гърция - Македония и Тракия, Ismaros

Ismaros ****

Оферта: 9307, Местоположение Гърция, Северна Гърция - Македония и Тракия BB,

Четиризвездният хотел Исмарос  се намира до крайбрежието в село Платанитис на 4 км от Марония. Привлича туристите с обширната си живописна територия на брега на морето, предоставя добри условия за настаняване и услуги, които гарантират удобна и приятна морска почивка.

почивка в Гърция, Солун

Вижте всички 59 хотела в Солун

Гърция, Солун, Hyatt Regency

Hyatt Regency *****

Оферта: 1134, Местоположение Гърция, Солун BB,

Великолепен петзвезден хотел в покрайнините на Солун близо до летището. Предлага истински изискан лукс, тиха обстановка, красиви градини с голям басейн, просторни стаи, услужлив персонал.

Гърция, Солун, Electra Palace

Electra Palace *****

Оферта: 1138, Местоположение Гърция, Солун BB,

Петзвездният Electra Palace Hotel Thessaloniki предлага изискан разкош, византийски стил, съвременен комфорт, висок стандарт на обслужване, богат набор от услуги, много удобно разположение за запознанство със забележителностите на старинния Солун.

Гърция, Солун, Mediterranean Palace

Mediterranean Palace *****

Оферта: 1140, Местоположение Гърция, Солун BB,

Изисканият, изграден в класически стил петзвезден хотел Mediterranean Palace се намира точно срещу пристанището и популярният район Лададика в Солун и привлича вниманието на туристите с предлаганите комфортни условия за настаняване, висок стандарт на обслужване, с атмосферата на разкош и уют, подходящи за всякакъв тип почивка. 

Гърция, Солун, Domotel Les Lazaristes

Domotel Les Lazaristes *****

Оферта: 1141, Местоположение Гърция, Солун BB,

Модерен хотел с изискан стил петзвездният Domotel Les Lazaristes, разположен в район Ставруполи на град Солун, предлага за настаняване комфортни стаи, разнообразни услуги и качествено обслужване, което гарантира спокоен отдих недалеко от центъра на Thessaloniki.

Гърция, Солун, Makedonia Palace

Makedonia Palace *****

Оферта: 1142, Местоположение Гърция, Солун BB,

Makedonia Palace Hotel е сред най-популярните солунски петзвездни хотели, разположен е на централната крайбрежна улица, само на няколко крачки от Бялата кула и залива Термаикос. Предлага на туристите комфортно настаняване, перфектно обслужване и добри условия за почивка и развлечения. Само няколко минути ходене пеш го делят от Международния изложбен център, търговския и делови район на ...

Гърция, Солун, Daios Luxury Living

Daios Luxury Living *****

Оферта: 1143, Местоположение Гърция, Солун BB,

Петзвездният Daios Luxury Living хотел предлага стилни стаи, изискана атмосфера, много добро обслужване, чудесен изглед към залива Термайкос, Бялата кула и други популярни забележителности,  разположени на солунското крайбрежие.

Гърция, Солун, Porto Palace

Porto Palace *****

Оферта: 1144, Местоположение Гърция, Солун BB,

Хотел Porto Palace е  старателно обновен и официално причислен  към елита на луксозните хотели на Солун. Хотелът предлага отлични условия за настаняване, комфортна атмосфера, качествено обслужване и внимателен гостоприемен персонал.

Гърция, Солун, Nikopolis Hotel

Nikopolis Hotel *****

Оферта: 1156, Местоположение Гърция, Солун BB,

Хотел Никополис в Солун е петзвезден хотел извън центъра на града. Разположен е на голяма територия недалеч от шоурума на Икеа и другите големи молове източно от Солун. Никополис хотел е директен конкурент на луксозния извънградски парк-хотел Хаят и е сред най-доброто, което може да предложи Солун, като хотелско настаняване за отдих и релекс.

Гърция, Солун, The Excelsior Hotel

The Excelsior Hotel *****

Оферта: 2777, Местоположение Гърция, Солун BB,

Петзвездният бутиков хотел The Excelsior се намира в самото сърце на Солун, разположен е историческата сграда на прочутия неокласически хотел  Екселсиор, построен в началото на миналия век. Истинско архитектурно украшение за града, днес хотелът е напълно обновен и предлага великолепни условия за настаняване и почивка. 

Гърция, Солун, The Met Hotel Chandris

The Met Hotel Chandris *****

Оферта: 2778, Местоположение Гърция, Солун BB,

Хотел The Met Chandris се намира на 2 км от площад Аристотелес в Солун и предлага великолепна комбинация от уникално разположение,модерна архитектура и висша степен на разкош.Той демонстрира един авангарден подход към гостоприемството - отлични условия за настаняване, елегантен съвременен интериор и висока класа на обслужване.

Гърция, Солун, Davitel The Tobacco

Davitel The Tobacco ****

Оферта: 1158, Местоположение Гърция, Солун RO,

Първокласният четиризвезден хотел Davitel Tobacco , разположен недалеко от туристическите забележителности и деловите институции на Солун, предлага комфортно настаняване, в удобни стаи с елегантни интериори, високо европейско качество на обслужване и удобства за приятен отдих след продължителни разходки или оживени бизнес срещи и преговори. 

Гърция, Солун, City

City ****

Оферта: 1159, Местоположение Гърция, Солун BB,

Четиризвездният хотел City е разположен в търговската и бизнес зона на град Солун, в близост до Бялата кула, на 1 км от железопътната гара и на 15 км от международното летище. Предлага много добри условия за  настаняване и качествено обслужване.

Гърция, Солун, Santa Beach

Santa Beach ****

Оферта: 1160, Местоположение Гърция, Солун BB,

Санта Бийч хотел е разположен на красив морски плаж, неведнаж удостояван с приза син флаг, предлага на своите гости добри условия за настаняване, професионално обслужване, спокойна атмосфера и приятни морски развлечения, не особено далеко от оживения център на Солун.

Гърция, Солун, Olympia

Olympia ****

Оферта: 1161, Местоположение Гърция, Солун BB,

Четиризвездният бутиков хотел  Olympia привлича туристите с отличното си разположение в централната част на Солун, с добрите условия за настаняване, професионално обслужване и приятна атмосфера, дружелюбно отношение към гостите.

Гърция, Солун, Golden Star

Golden Star ****

Оферта: 9301, Местоположение Гърция, Солун BB,

Четиризвездният хотел Golden Star се намира в Солун, на самия бряг на морето, заобиколен от двете страни с кафенета и таверни. Хотелът предлага комфортни условия за  настаняване, гарантира добро обслужване и е много  подходящо място за почивка,, шопинг или развлечение.

Гърция, Солун, Anatolia

Anatolia ***

Оферта: 1761, Местоположение Гърция, Солун BB,

Тризвездният хотел Anatolia привлича туристите с доброто си  местоположение в центъра на Солун, предлага комфорт и сдържан разкош във всичко-дизайна, гостоприемната атмосфера, прекрасното обслужване, уютното и удобно настаняване. 

Гърция, Солун, Metropolitan

Metropolitan ***

Оферта: 1762, Местоположение Гърция, Солун BB,

Тризвездният хотел Metropolitan е привлекателен и за пътуващите бизнесмени,  и за семейства - с удобното си местоположение, комфортните условия за настаняване, предлаганите разнообразни услуги, вниманието към чистотата и  квалифицирания гостоприемен персонал. 

почивка в Гърция, Атина

Вижте всички 70 хотела в Атина

Гърция, Атина, Titania

Titania ****

Оферта: 1326, Местоположение Гърция, Атина BB,

Титания е разположен в историческото и търговско сърце на Атина, между двата главни площада - Синтагма и Омония. Навсякъде в хотела има елементи от древногръцкото изкуство, които придават неповторима атмосфера на туристите дошли за първи път в Атина.

почивка в Гърция, Александрополис

Вижте всички 9 хотела в Александрополис

Гърция, Александрополис, Alexander Beach Hotel Convention Center

Alexander Beach Hotel Convention Center *****

Оферта: 1765, Местоположение Гърция, Александрополис BB,

Модерно обзаведен хотел на 150 м от брега на морето с малък пясъчен плаж. В непосредствена близост до Александруполис на турската граница.

Гърция, Александрополис, Ramada Thraki Plaza

Ramada Thraki Plaza *****

Оферта: 10677, Местоположение Гърция, Александрополис BB, HB, FB, AI,

Траки Плаза Хотел е под мениджмънта на престижната, луксозна верига Windham Hotels и се ребрандира, като Рамада Плаза Траки Хотел. Намира на брега на морето на 4 км от центъра на град Александруполис, област Тракия, Гърция, около 3 часа с кола от Солун. Предлага много добри условия за лятна почивка и възможности за пълноценен ...

Гърция, Александрополис, Grecotel Astir and Egnatia Alexandroupolis

Grecotel Astir and Egnatia Alexandroupolis *****

Оферта: 10678, Местоположение Гърция, Александрополис BB,

Хотел Grecotel Astir и Egnatia се намира на плажа в Egnatia Park, град Александруполис, Тракия, Гърция, с изглед Тракийско море и остров Самотраки. Предлага много добри условия за летен отдих и пълноценна почивка на море в Гърция.

почивка в Гърция, Кавала

Вижте всички 11 хотела в Кавала

Гърция, Кавала, Lucy

Lucy *****

Оферта: 7596, Местоположение Гърция, Кавала BB, HB,

Обновен напълно хотел  Lucy привлича гостите си с изискан дизайн, отлични условия за настаняване, висок стандарт на обслужване, безплатен интернет и атмосфера гарантираща пълноценен и приятен отдих в Кавала край бреговете на гръцкото море. Ранни записвания цени, вижте по-долу!

Гърция, Кавала, Egnatia City

Egnatia City ****

Оферта: 1526, Местоположение Гърция, Кавала BB,

Егнатия Сити е хотел в Кавала близо до центъра и на крайбрежния път на града.

Гърция, Кавала, Airotel Galaxy

Airotel Galaxy ***

Оферта: 9308, Местоположение Гърция, Кавала BB,

Хотел Airotel Galaxy в Кавала привлича вниманието на туристите с отлични условия за настаняване, удобства и комфорт, достъпни съоръжения, близост до атракциите и забележителностите на оживения морски град, добър избор за приятен престой и за семейства, и за млади хора.

почивка в Гърция, остров Лефкада

Вижте всички 33 хотела в остров Лефкада

Гърция, остров Лефкада, Ionian Blue Hotel

Ionian Blue Hotel *****

Оферта: 11151, Местоположение Гърция, остров Лефкада HB,

Ionian Blue Bungalows and Spa Resort е от хотелите висока класа на остров Лефката в Йонийска Гърция.

почивка в Черна гора, Будва

Вижте всички 56 хотела в Будва

Черна гора, Будва, Slovenska Plaza 3

Slovenska Plaza 3 ***

Оферта: 176, Местоположение Черна гора, Будва HB, AI,

Хотел Словенска плажа е особено популярен и желан на Будванската ривиера. Намира се само на десет минути пеша от центъра на стария град в Будва. Особеност на хотела е, че разполага с триздвездна и четиризвездна част. Корпусите три звезди са по-близо до морето, но са по-стари, докато четирите звезди са с по-луксозни и широки стаи. ...

Освен хотелите в таблицата, предлагаме и няколко организирани почивки и екскурзии за Коледа и Нова Година в Гърция. Почивка в Гърция за празниците с организиран, автобусен транспорт до Халкидики, Солун, Кавала и Атина.
За места и резервация, звънете на 02 950 22 05 и 02 980 1004!

С нас ще организирате лесно пътуване в близките държави, Европа и в повечето страни по света. Специалисти сме по почивки в Гърция, Турция и другите балкански страни. Повечето от големите хотелите сме посетили лично през годините и имаме директи впечатления. Към пакета добавяте транспорт и почивката за уикенда или командировката е готова! Заповядайте!